Wij zijn gecertificeerd Houtrotspecialist
(Repair Care)

Repair Care is marktleider en totaalleverancier op de zakelijke Nederlandse markt voor houtrot-reparaties. Zo levert Repair Care een reeks aan producten, gereedschappen en benodigdheden voor de uitvoering van duurzame reparaties – waaronder de DRY FIX®/DRY FLEX® productlijn met sterke, elastische blijvende afwerkingen die in vier seizoenen bruikbaar zijn.

Reparaties of deelvervanging: deskundig advies

Repareren of toch vervangen: wat is wijsheid? Hoewel repareren vrijwel altijd kostenbesparend is, zijn er situaties denkbaar waarin vervanging de voorkeur heeft. U weet pas wat de beste aanpak is, als duidelijk is in welke technische staat de gevel of kozijn verkeert.

Signaleringsrapport

Via een weloverwogen steekproef brengen we de technische staat van de gevel of kozijn in kaart, zowel de buiten- als binnenzijde. De resultaten van deze inspectie presenteren we in een signaleringsrapport. Dit geeft u een goede globale indruk van de technische staat van de gevel of het kozijn, eventueel met een overzicht van de geadviseerde preventieve en curatieve werkzaamheden.
polaroid-houtrot.jpg